X-Cart webshop

Få din egen webshop og bliv fremtidssikret
Vi anbefaler at du køber din egen webshop og vi anbefaler et system der hedder X-Cart. Hvis du køber din egen webshop, så har du kun månedlige udgifter til betalingsgateway, hosting og Nets.
Programmet til at styre webshoppen koster fra ca. 1.200-4.000 kr. (alt afhængigt af tilvalg af moduler), og så er du ejer af programmet til tid og evighed, og du har ikke nogle løbende udgifter til programmet.
Programmet kan alt det en webshop skal kunne og kan udvides i alle retninger. Både med hensyn til funktionalitet og design.

Design af webshoppen
Vedr. design, så laver vi det som du ønsker, uanset om du allerede har et design, eller om du ønsker at få lavet dit helt eget design, som så bliver lagt på webshoppen. Der findes nogle skabeloner, som man kan købe, og så efterfølgende tilrette hvis det skulle være nødvendigt. De koster typisk mellem kr. 1.000 og 2.000 inkl. installation.
Hvis du skal have lavet dit helt eget design, så vil det koste fra ca. 9.000 kr. inkl. installation, alt afhængigt af dine ønsker og krav.

Pris på en webshop
Installation og opsætning af det tekniske i webshoppen, koster ca. 5.000 kr.
Så fra ca. 7.000 kr. er du ejer af din egen webshop, og de penge er hurtigt tjent ind, hvis man sammenligner med at du skulle have en standard webshop, hvor det nemt kan koste 500-1.500 kr. pr. måned.
Alle priser er ekskl. moms.
Du kan prøve X-Cart ved at klikke her

Kontakt os for yderligere oplysninger eller et uforpligtende tilbud