WordPress blog

Få en billig WordPress blog der er nem at bruge!
Vi laver altid blogs i WordPress, som er et blogging system der er kendt i hele verden og der findes masser af kendte blogs der er lavet i WordPress.

Ny WordPress blog
Skal du have en blog, så er WordPress den helt rigtige løsning til dig.
Du kan få en ny WordPress blog for et ganske fornuftigt beløb, og så vil du have en blog der har masser af udvidelsesmuligheder, dvs. bloggen kan vokse sammen med dig.

Design og funktioner til din WordPress blog
Mulighederne for funktion og design er nærmest uendelige, og du kan få opfyldt alle dine ønsker og krav, du har til en WordPress blog. Vi laver meget gerne et design oplæg til dig hvis du ønsker det, og har du dit eget design, så bruger vi naturligvis det.
Der er masser af udvidelsesmuligheder, da der findes rigtigt mange forskellige moduler man kan integrere i en WordPress blog, samtidigt med at det er rigtigt nemt at bruge.

Du får en WordPress blog der er din egen
Hvis du vælger en WordPress blog, så får du en blog til ejendom, og du er ikke afhængig af, at din blog er lavet i et system som et enkelt firma har udviklet.
Dvs. du slipper for at være “gift” med det firma, hvis du en dag finder ud af at du vil flytte din blog. Og med en WordPress blog er du altid sikker på at du kan finde nogen der kan vedligeholde den, da det netop er et system rigtigt mange kender til.

Pris på en WordPress blog
Prisen på en WordPress blog starter ved 2.000 kr. ekskl. moms.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din nye WordPress blog.

Serviceaftale
Du skal holde din WordPress blog opdateret, for at sikre den bedst muligt mod hackere. Du kan tegne en serviceaftale på din WordPress blog med os, da der løbende kommer opdateringer og forbedringer.
En serviceaftale koster kr. 100,- pr. måned og omfatter backup, overvågning og opdatering af din WordPress blog.