WordPress hjemmeside

Få en billig WordPress hjemmeside der er nem at vedligeholde!
Vi laver normalt hjemmesider i WordPress, som er et gratis CMS system kendt i hele verden. WordPress startede som et blog system, men bruges i dag lige så meget til at lave hjemmesider med.

Ny WordPress hjemmeside
Skal du have en ny hjemmeside, så er WordPress den helt rigtige løsning til dig.
Du kan få en ny WordPress hjemmeside for et ganske fornuftigt beløb, og så har du masser af udvidelsesmuligheder, dvs. hjemmesiden kan vokse sammen med dig.

Design og funktioner
Mulighederne for funktion og design er nærmest uendelige, og du kan få opfyldt alle dine ønsker og krav, du har til en hjemmeside. Hvis du selv har et design, så laver vi det. Og hvis du gerne vil have et design oplæg fra os, så kan det naturligvis også lade sig gøre.
Der er masser af udvidelsesmuligheder, da der findes rigtigt mange forskellige moduler man kan integrere i WordPress.
Samtidigt med at det er nemt at vedligeholde, rette, slette, tilføje, lave nye sider, tekster osv. osv.

Du får en WordPress hjemmeside der er din egen
Hvis du vælger en WordPress hjemmeside, så har du for det første hjemmesiden som ejendom, og du er ikke afhængig af at din hjemmeside er lavet i et system som et enkelt firma har udviklet.
Dvs. du slipper for at være “gift” med det firma, hvis du en dag finder ud af at du vil flytte din hjemmeside. Og med en WordPress hjemmeside er du altid sikker på at du kan finde nogen der kan vedligeholde den, da det netop er et system rigtigt mange kender til.

Pris på en WordPress hjemmeside
Prisen på en WordPress hjemmeside starter ved 4.000 kr. ekskl. moms. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores priser, eller hvis du ønsker at modtage et tilbud.

Serviceaftale
Du skal holde din WordPress hjemmeside opdateret, for at sikre den bedst muligt mod hackere. Du kan tegne en serviceaftale på din WordPress hjemmeside med os, da der løbende kommer opdateringer og forbedringer. En serviceaftale koster kr. 100,- pr. måned og omfatter backup, overvågning og opdatering af din WordPress hjemmeside.